Echipa noastra de specialitate oferă soluţii practice şi strategii de control al riscurilor, în acest sector al constructiilor cu risc ridicat.

Servicii in constructii de sănătate şi de securitatea muncii includ:

  • Coordonator șantier
  • Inspecțiile de SSM
  • Managementul informației

 Constructii inspecţiile de siguranţă site-ului sunt o parte esenţială de monitorizare a procesului de construcţie şi asigurarea de lucru în condiţii de siguranţă a contractanţilor.

Echipa noastră de consultanţi de sănătate şi siguranţă poate efectua fie un rol consultativ sau de poliţie (depinde de necesitatea clientului), oferă ajutor şi sprijin pentru  contract precum şi asigurarea legăturii cu designeri / consultanţi ofiţeri de poliţie / după cum este necesar.

Constructii inspecțiile de siguranță site-ul permite unui client să demonstreze că acestea îşi îndeplinesc obligaţia juridică în ceea ce priveşte asigurarea există măsuri adecvate de management în loc pentru un proiect, inclusiv servicii sociale. Echipa noastră de experţi în siguranţa construcţiilor site-ul va oferi în curs de desfăşurare de monitorizare, evaluare şi sprijin pentru aplicarea practică a sănătăţii şi securităţii la un proiect.

Este important să reţineţi că site-ul, inspecţiile de siguranţă de construcţie nu ar trebui să fie considerată ca fiind doar un rol de poliţie, deşi există momente când acest lucru este adecvat. Clientii nostri sunt încurajați să fie văzuți, oferind ajutor şi sprijin pentru contractorul pe site-ul.